Registrering av användarkonto och kunduppgifter

För att kunna lägga en order på techstation.se behöver du skapa ett användarkonto. Du behöver uppge dina person- eller företagsuppgifter i samband med detta. Hantering av kunduppgifter:

  • dina personuppgifter lagras i företagets databas. Dessa uppgifter hanteras i samband med hantering av din order; produktion, hantering och leverans.
  • dina personuppgifter hanteras endast av behörig personal hos oss.

För att kunna ta del av TechStations tjänster via nätet behöver du vara över 18 år

Produktion

På vår hemsida kan du beställa unika och personliga produkter. Din produkt tillverkas i enlighet med ditt tillverkningsunderlag, ditt tillverkningsunderlag skickas till TechStation i samband med att du lägger din order. Du är alltid ansvarig för att ditt tillverkningsunderlag motsvarar de förväntningar du har på produkten. När du lägger din order godkänner du att ditt tillverkningsunderlag är korrekt utfört.

I samband med att du lagt din order påbörjas behandling och produktion. Vi förbehåller oss rätten att när som helst avbryta en order om vi anser innehållet i din order vara stötande, stridande mot gällande regler om copyright och lagstiftning eller om priset på en produkt/vara/tjänst i din order beställdes under felaktigt utsatt pris. Du kommer då informeras om detta via den e-mail som du uppgav då du skapade ditt användarkonto. Vid ett sådant tillfälle kommer du att återbetalas ordersumman du betalade i samband med din order.

Material

Variation förekommer i de material som erbjuds på hemsidan. TechStation bär därför inget ansvar att i förväg kontrollera materialtjocklek eller andra parametrar innan laserskärning påbörjas. TechStation förlitar sig på specifikation angivet av materialleverantör och använder materialen så som de levereras till TechStation. TechStation är inte ansvarig för eventuella inkonsekvenser i material som kan leda till felaktigheter vid skärning eller gravering.

Prissättning

På hemsidan uppges priserna inklusive moms 25 %. För företag visas priser exklusive moms. Priset anges för en uppsättning av din vara. Du har möjlighet att reducera pris per enhet med vår mängdrabatt. Priset per enhet justeras med antalet enheter du beställer.

Leverans

Du kan välja mellan tre alternativ då du bokar din leverans på vår hemsida i samband med din order:

  • Hämta hos TechStation - gratis
  • Brev (ingen spårning, ej lämpligt för ömtåliga detaljer) Leveranstid: 1-2 dagar inom sverige, 3-10 dagar inom EU.
  • Snabbast: DHL - ServicePoint Leveranstid: 2 dagar inom sverige, 3-10 dagar inom EU.

Leveranstiden är en uppskattning angivet av fraktbolagen. TechStation ansvarar inte för eventuell försening i leveranstid.

Expressorder

Om du har riktigt bråttom med att få din order tillverkad och levererad till dig finns möjligheten att lägga en expressorder. Du som lägger en expressorder kan förvänta dig att din order hamnar först i kön och hanteras omgående efter pågående aktiva order. Det finns dock ingen leveransdag-garanti. Flera expressordrar hanteras i den ordning de inkom till oss.

Betalningsmetod

På vår hemsida kan du välja mellan tre betalningsmetoder:

  • Paypal
  • Betalning med kort
  • Företag: faktura 30 dagar

Reklamation

Då din produkt är unik och specialtillverkad i enlighet med ditt tillverkningsunderlag finns inte möjlighet för reklamation eller ångerrätt av din produkt. Har varan skadats i transport ska du i första hand kontakta det ansvariga fraktbolaget.

Alla eventuella reklamationer ska alltid godkännas av ansvarig hos oss.

Upphovsrätt

När du skapar en produkt som du sedermera låter tillverka via någon av våra tjänster på techstation.se äger du som kund rättigheterna till både din produkt och ditt tillverkningsunderlag. TechStation kommer inte använda ditt underlag utan samtycke från dig. Det är ditt fulla ansvar att innehållet i din ritning inte är plagiat av copyright-skyddat material och det är du som kund som har det fulla ansvaret för ditt tillverkningsunderlag och den information som framkommer i den.

Ditt tillverkningsunderlag sparas i vår databas kopplat till ditt användarkonto. Då sparas dina inställningar och tillverkningsrelaterad information till din produkt och du kan enkelt beställa en ny av din produkt. Vill du ta bort din produkt/tillverkningsunderlag från vår databas kan du göra det via ditt användarkonto.

Force majeure

TechStation är inte ansvarig för eventuella brister som orsakas av omständigheter utanför vår kontroll som direkt eller indirekt förhindrar, hindrar eller gör produktion, leverans eller frakt oekonomisk tills ett sådant hinder har tagits bort (force majeure). Sådana omständigheter ska anses innefatta svårigheter att skaffa råvaror samt andra svårigheter och störningar, inklusive men inte begränsat till krig, upplopp, arbetskonflikter, brand, översvämning, storm, olycka, bränsle eller kraftbrist, transportbrist, hinder eller avbrott avseende sjötransporter och avbrott eller avbrott av något slag med avseende på vår utrustning eller anläggningar, som anses nödvändiga för att våra avtal ska fullgöra sina skyldigheter.

Inga beställningar kommer behandlas under våren 2024.

Jag har nu fått möjligheten att vara hemma med min dotter och parkerar därför hemsidan. Det är fritt fram att prova tjänsten, men inga beställningar går att lägga.

Är du intresserad av att ha den här funktionaliteten på er hemsida eller är sugen på att börja med laserskärning får ni gärna höra av er till info@techstation.se


Mvh
 Oskar Prytz
 TechStation

TechStation.se använder cookies.